heeft u zelf nieuws of tips?

13 november 2018 | Erik-Jan Berends

 ‘Winter Zaterdag’ Bij Schulten en Elferink Mode: ‘wij helpen graag!’

Elferink Mode en Bij Schulten brengen klanten aanstaande zaterdag 17 november volledig in winterse sferen.

Nu de dagen steeds korter worden en de temperaturen verder dalen, is het tijd voor extra laagjes in warme kleuren en materialen. De nieuwste collecties laten bovendien een feestelijke knipoog zien naar de komende decembermaand met een gouddetails of lurexdraad naast stijlvolle kledingstukken in zwart en donkerblauw. Deze WinterZaterdag staan beide teams klaar om hun klanten alles te vertellen over de nieuwste combinaties én verloten ze onder alle kassabonnen iets extra’s.

Bij Elferink Mode maken bezoekers tijdens de WinterZaterdag kans op een artikel van Geisha en één van Anna van Toor. Bij Schulten maken ze kans op een Summumcadeaubon ter waarde van 100 euro en de nieuwste VanGuard V850 jeans voor mannen. Vanaf 12.00 uur laten Netty en Sijtse Krist uit Wijhe bezoekers bij Elferink Mode kennis maken met hun wijnen. Er is volop gelegenheid om ze te proeven én te horen welke wijnen er bij de gezellige wintermaanden passen. Bij Schulten is Huid- & Haarverzorging Ellen aanwezig om bezoekers vrijblijvend kleuradvies te geven voor hun haar én nagels. Acht personen worden die middag getrakteerd op een gellakbehandeling ter plekke in de winkel Bij Schulten.

Elferink Mode en Bij Schulten hebben zin in gezellige en sfeervolle laatste maanden van dit jaar en geven met deze WinterZaterdag daarvoor een inspirerende aftrap! Wees welkom en geniet mee!

 

 

 


Foto's