heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
10 april 2021 | Erik-Jan Berends

Winnaars paasactie Wijhe genieten van hun smaakvolle prijs

Het waren er maar liefst 118, de gouden paaseieren die de ondernemers van Gastvrij Wijhe zichtbaar in hun etalages of bij de ingang van hun zaak hadden gelegd. Steven Noorlander (10), Ilvar (5) en Luna Boerman (8) hadden het juiste aantal op hun wedstrijdformulier vermeld.

 De drie gelukkige winnaars ontvingen vrijdag ieder een 58 centimeter grote paashaas van overheerlijke chocolade. De opdracht was simpel: tel de gouden eieren die tot en met woensdag 7 april in de etalages of bij de ingang van de deelnemende winkeliers lagen. De eiertelwedstrijd telde 133 deelnemers, maar alleen de drie winnaars hadden exact het juiste aantal genoteerd.

Oplossingen

De ondernemersvereniging had het de eiertellers iets gemakkelijker gemaakt door alle deelnemende ondernemers alvast op het wedstrijdformulier te vermelden. De gouden eieren waren verder duidelijk herkenbaar met het logo van Gastvrij Wijhe. De deelnemers aan de succesvolle actie leverden hun oplossingen in bij de speciale Gastvrij Wijhe-bussen die op een aantal plaatsen in het gezellige winkelcentrum stonden opgesteld.

 


Foto's