heeft u zelf nieuws of tips?

3 september 2021 | Erik-Jan Berends

Wijheseweg is dinsdag bij Zwolle afgesloten

Het is opletten voor wie dinsdag naar Zwolle wil. Van 6 tot en met 10 september wordt aan de Wijheseweg en de IJsselallee gewerkt. Op dinsdag 7 september is de Wijheseweg ook overdag afgesloten voor verkeer.

De Wijheseweg is verder van 6 tot en met 10 september tussen de rotonde bij de Cameraarlaan en de toegang naar de Oude Mars in de avond en nacht tussen 19.00 en 06.00 uur afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de Hollewandsweg/Nieuwe Deventerweg, Oldeneelallee, IJsselallee en vice versa.

Onderhoud

De afsluitingen zijn nodig vanwege het aanbrengen van de asfaltwapening. De toegang voor Oude Mars blijft toegankelijk vanaf de Hollewandsweg. Het gaat in beide gevallen om groot onderhoud, ofwel asfalteringswerkzaamheden, meldt de gemeente Zwolle

IJsselallee

Voor de vakantie hebben de rijstroken richting Marslanden/Wijhe al groot onderhoud gekregen. Nu zijn de rijstroken in de rijrichting naar de A28 aan de beurt. Aan de IJsselallee wordt gewerkt tussen de Ittersumallee en de Hanzelaan. Dit gebeurt van 6 tot en met 10 september in de avond en nacht tussen 19.00 en 06.00 uur. Doorgaand verkeer wordt daar omgeleid via de Ceintuurbaan. Bestemmingsverkeer richting de woonwijk wordt omgeleid via Ittersumallee, Vrouwenlaan/Forelkolk.

De andere kant van de IJsselallee (de rijrichting vanaf de A28 naar Wijhe/N35) blijft gewoon toegankelijk. Hier zijn geen werkzaamheden.