heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
2 juni 2020 | Erik-Jan Berends

Wijhe’92 komt in actie voor sponsoren

Wijhe’92 heeft, in samenwerking met Gastvrij Wijhe en het nieuwe lokale online platform ‘Hier stroomt de liefde’, twee pakketten samengesteld, die sinds afgelopen week online besteld kunnen worden.

Niet alleen voor Wijhe’92, maar ook voor sponsoren zijn dit lastige tijden. Door de maatregelen die zijn ingesteld om het coronavirus onder controle te houden, is het lastig ondernemen. Met een Wijhe’92 vaderdag-pakket kun je je vader verrassen. Of maak je trainer, coach, vriend of vriendin, opa of oma of iemand anders die het verdient blij met een leuk Wijhe’92 verrassings-pakket. Beide pakketten zijn voor 29,95 euro te bestellen via www.wijhe92.nl.

Inhoud

De inhoud van de pakketten bestaat uit een variatie van producten, zoals een tijdschrift, vers gebakken koeken en aardbeien en is afkomstig van de lokale ondernemers. Daarbij gaat een klein gedeelte van het aankoopbedrag naar Wijhe’92. Zo profiteren zowel de lokale ondernemers, de sponsoren en de vereniging dus van de verkoop.

Liefde

Onlangs heeft de gemeente Olst-Wijhe een bijzondere campagne gelanceerd: ‘Hier stroomt de liefde’. Onderdeel van die campagne is een online publicatie waarin inwoners kennismaken met de lokale winkeliers. De naam is een directe verwijzing naar de IJssel die zo kenmerkend is voor ons dorp en de regio. Met dit platform wil de gemeente aandacht vragen voor lokale ondernemers en producten van dichtbij. Juist nu, in deze coronatijd, is winkelen in het dorp naast heel leuk en gemakkelijk vooral ook heel goed en nodig. De lokale winkeliers krijgen met wijhe.hierstroomtdeijssel.nl een online podium om te laten zien dat zij er zijn.

Samenwerking

Sanne Huis in ‘t Veld en Marloes Savelkoel, handbalsters van dames 1, waren samen met de sponsorcommissie begonnen met het opzetten van een actie om de vereniging en de sponsoren te steunen. Het was dus een logische stap om de krachten te bundelen. ‘Hier stroomt de liefde’ biedt een mooi online platform waar de pakketten besteld kunnen worden. En tot nu toe met succes. Veel Wijhenaren hebben al een van de twee Wijhe’92 pakketten besteld. Het toont eens te meer aan dat de saamhorigheid groot is in onze regio.

Speelvelden

Inmiddels mogen Wijhe’92 leden weer voetballen en handballen en zijn ook de terrassen vanaf 1 juni weer geopend. Het lijkt er toch sterk op dat we weer toegaan naar betere tijden. Ondanks die lichtpuntjes kunnen verenigingen en sponsoren nog steeds een steuntje in de rug gebruiken. Blijf ze daarom steunen.

 

 


Foto's