heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
2 mei 2021 | Erik-Jan Berends

Wijhe geniet toch van Koningsdag met Pubquiz en muziek

Dat Koningsdag ook dit jaar op een andere manier gevierd zou worden, was voor het Verenigd Comité Wijhe geen reden om niets te doen. Met de Koningsnacht Pubquiz en muziek werd in Wijhe het Oranjefeest alsnog gevierd.

Kijkend naar hetgeen wel kon, zond Verenigd Comité Wijhe, in samenwerking met carnavalsvereniging De Diekschoevers, ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe en 321live.nl op maandagavond 26 april een gezellige Koningsnacht Pubquiz uit. Dat gebeurde vanuit de nieuwe zaal van café De Slinger. Ondernemers uit het winkelgebied van Gastvrij Wijhe hadden prijzen beschikbaar gesteld. Zo’n vijfhonderd kijkers hebben genoten van de muziek van dj Sander en de zestig quizvragen.

Muziek

Normaal gesproken wekken de Wijhese Harmonie en Showkorps Amicitia de bevolking ’s morgens op Koningsdag met vrolijke muziek. Ook dat kon dit jaar niet doorgaan. Maar met een geluidsinstallatie op een aanhanger van carnavalsvereniging De Diekschoevers werden inwoners toch vrolijk en muzikaal wakker met muziek van beide korpsen.

Het Verenigd Comité Wijhe bedankt iedereen die op een of andere manier heeft meegeholpen met de organisatie van beide activiteiten.

 

 

 

 

 

 


Foto's