heeft u zelf nieuws of tips?

14 december 2019 | Erik-Jan Berends

Wiejes Kabaret brengt op 28 december ‘Meraekels’ op de planken

Het Wiejes Kabaret heeft weer een ‘Oldejaorsconference’ geschreven en gecomponeerd met de titel ‘Meraekels’. Dit dorpsleven wordt op 28 december om 20.00 uur in het Capellenborg Theater beeldend, humorvol en muzikaal op de planken gebracht.

Met de band hebben de mannen van Wiejes Kabaret de afgelopen maanden hard gewerkt aan nieuwe liedjes en de terugblik over 2019. Terugkijken doen de beide heren altijd door hun eigen bril die mee kleurt naar het gewenste resultaat. Met hun beschouwende humor wordt het weer een vrolijke voorstelling. De actualiteit in de wereld om ons heen leent zich niet altijd om te lachen, maar zwarte randjes probeert het duo altijd in te kleuren als zichtbare lichtpuntjes. De voortdurende verwondering over alles wat er om hun heen gebeurt, heeft geresulteerd in de titel ‘Meraekels’.

Kaarten

Geheel op eigen wijze worden dorp en regio belicht. De nooit stilstaande IJssel inspireert de beide heren nog steeds en de dynamiek van het water die door het dagelijks leven in ‘Wieje’ stroomt. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar de DA Bourquin in de Langstraat.


Foto's