heeft u zelf nieuws of tips?

3 februari 2020 | Erik-Jan Berends

Welke jongere verdient het Jeugdcompliment Olst-Wijhe?

Wie een jongere kent die zich bijzonder heeft ingezet voor de samenleving, kan hem of haar tot 12 februari aanmelden voor het Jeugdcompliment.

Het jeugdcompliment bestaat uit een oorkonde en een cadeaubon van 30 euro. De jeugdcomplimenten worden uitgereikt op een feestelijke bijeenkomst. Een jury, bestaande uit jongeren, kiest uit de aanmeldingen het jeugdcompliment van het jaar. Het jeugdcompliment van het jaar bestaat een oorkonde en een cadeaubon van 100 euro.

Compliment

Het jeugdcompliment is bedoeld voor bijzonder actieve jongeren in Olst-Wijhe die zich belangeloos inzetten voor of in de samenleving van Olst-Wijhe. Door deze jongeren positieve en welverdiende aandacht te geven, worden andere jongeren wellicht geïnspireerd om zich ook actief in te gaan zetten.

Enthousiasme

“Kinderen en jongeren zijn soms tot grootse dingen in staat”, meldt de gemeente Olst-Wijhe. “Zij zetten zich op bijzondere manieren in voor de samenleving van Olst-Wijhe. Hun frisse ideeën en tomeloos enthousiasme maken dat zij onmisbaar zijn in onze maatschappij…” De uitreiking vindt plaats op 4 maart 2020, vlak na Nationale Complimentendag, onder voorbehoud van de aanmeldingen.

 

 


Foto's