heeft u zelf nieuws of tips?

27 december 2021 | Erik-Jan Berends

Vriendin van dochter begint inzamelingsactie voor uitvaart Martin Goosen

Voormalig caféhouder van de Sallandse Kamer en bekende Wijhenaar Martin Goosen overleed op 22 november op 70-jarige leeftijd. Een vriendin van dochter Marion Goosen is een inzamelingsactie begonnen om haar te helpen bij de betaling van zijn uitvaart. Hieronder staat haar motivatie:

‘Martin Goosen was een hartelijke, goedlachse man. Hij had altijd alles voor iedereen over, en er was aandacht voor iedereen die bij hem in het café langskwam. Martin was gek op zijn dochter, schoonzoon en kleinkinderen. Helaas was hij niet zakelijk en niet verzekerd, en er was dan ook financieel niets over bij zijn overlijden (wat er was ging naar de schuldeisers). Dit betekent dat de uitvaartkosten nu voor rekening zijn van zijn dochter Marion. Marion is net als haar vader iemand die altijd voor iedereen klaar staat, en niet snel iets voor zichzelf zal vragen. Zij heeft veel verdriet van het plotselinge verlies van haar vader, met wie zij een goede band had. Omdat zij zijn enige kind is, komt alle regelwerk op haar neer. En nu heeft ze ook deze kosten, die best zwaar zijn voor een jong gezin.

Daarom wil ik iedereen die Martin gekend heeft, vragen om mee te helpen om deze kosten voor Marion op te brengen. Je kan via deze pagina een bedrag over maken; elk bedrag helpt. Ik zorg ervoor dat het geld rechtstreeks bij haar terecht komt. En niet alleen doneren helpt, ook het delen van deze actie bij eenieder die Martin gekend heeft, zou fijn zijn.’

Alvast mijn hartelijke dank, Dorien van Lint (een goede vriendin van Marion).

Wie een donatie wil doen kan terecht op https://gofund.me/514d2cb9

 

 

 

 

 


Foto's