heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Erik-Jan Berends
30 mei 2019 | Erik-Jan Berends

Voorstelling ‘Vers van het land’ trekt volle tribune

De op één na laatste voorstelling ‘Vers van het land’ trok donderdagavond een overvolle tribune. De locatievoorstelling is zaterdag om 14.00 uur voor het laatst te zien.

In de locatievoorstelling ‘Vers van het land’ wordt de huidige situatie van de boeren belicht. Hoe zwaar hebben de boeren het in Nederland door de nieuwe regelgeving die voor hun is bepaald? Velen weten niet wat het is om een boerenbedrijf te runnen, wat schuilt er nou echt achter het boerenleven? In de voorstelling ‘Vers Van Het Land’ zien bezoekers hoe drie stadse meiden zich het afgelopen half jaar zijn gaan verhouden tot het plattelandse boerenleven. Zo ontstaat een voorstelling die de kloof tussen mensen uit de stad en boeren van het platteland nader tot elkaar proberen te brengen.

De laatste extra voorstelling is te zien bij de boerderij van familie Stefan Lankhorstaan de Onder de Gelder 6 in Wijhe. De toegang is gratis, maar het is wel verstandig het aantal kaartjes te reserveren via reserveren.versvanhetland@gmail.com.

De acteurs zijn Mikkie Tollenaar, Celine Noorlander en Teddie Kessler. De regie is in handen van Nikki Terberg.