heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
29 mei 2019 | Erik-Jan Berends

Voorstelling ‘Vers van het land’ is nog twee keer te zien

Wie de voorstelling ‘Vers van het land’ tijdens de IJsseltheaterfietstocht heeft gemist, krijgt nog twee kansen die te zien: donderdag 30 mei om 20.00 uur en zaterdag 1 juni om 14.00 uur.

De extra voorstellingen zijn bij de boerderij van familie Stefan Lankhorstaan de Onder de Gelder 6 in Wijhe. De toegang is gratis, maar het is wel verstandig het aantal kaartjes te reserveren via reserveren.versvanhetland@gmail.com.

In de locatievoorstelling ‘Vers van het land’ wordt de huidige situatie van de boeren belicht. Hoe zwaar hebben de boeren het in Nederland door de nieuwe regelgeving die voor hun is bepaald? Velen weten niet wat het is om een boerenbedrijf te runnen, wat schuilt er nou echt achter het boerenleven? In de voorstelling ‘Vers Van Het Land’ zien bezoekers hoe drie stadse meiden zich het afgelopen half jaar zijn gaan verhouden tot het plattelandse boerenleven. Zo ontstaat een voorstelling die de kloof tussen mensen uit de stad en boeren van het platteland nader tot elkaar proberen te brengen.

De acteurs zijn Mikkie Tollenaar, Celine Noorlander en Teddie Kessler. De regie is in handen van Nikki Terberg.


Foto's