heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
29 september 2019 | Erik-Jan Berends

Voorbereidingen voor zesde Hallowiejeweek zijn in volle gang

De zesde Hallowiejeweek, die van dinsdag 22 oktober tot en met zondag 27 oktober wordt gehouden, kent een maandenlange voorbereiding.  Achter de schermen zijn veel enthousiastelingen druk in de weer het programma voor de spookweek in Gastvrij Wijhe voor te bereiden.

“Het hele jaar door zijn we maandelijks bij elkaar gaan zitten”, vertellen Peter Lokate en Peter van Dartel, twee van de leden van de Hallowiejecommissie (zie foto). “Er is een gevarieerd programma, met voor elk wat wils. Daarnaast hebben we gezorgd voor de straatversiering (oranje vogelverschrikkers) in het centrum van Wijhe en de aankondiging van de ‘Hallowiejeweek’ met het plaatsen  van grote aankondigingsborden rondom Wijhe en het opzetten van de website www.hallowieje.nl.”

Het belooft dit jaar weer een geweldige griezelige en gezellige week te worden in Gastvrij Wijhe. Heel veel tuinen in het dorp worden in de ‘Hallowiejestijl’ aangekleed en op dinsdagochtend 22 oktober, tijdens de doorkomst van de Sallandse Wande4daagse, en vrijdagavond 25 oktober, met de Heksenmarkt, Lampionoptocht en Griezelige Stuntshow, is het écht zaak het centrum van Wijhe te bezoeken. Op zaterdag 26 oktober is er weer de groots opgezette spookwandeltocht. Dit zijn slechts een paar punten uit het programma. De Hallowieje commissie heeft er weer super veel zin in en hoopt op veel bezoekers.

 


Foto's