heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
30 maart 2021 | Erik-Jan Berends

Vinders van de gouden paaseieren in Wijhe maken kans op een Paashaas

Drie, 58 centimeter grote, paashazen van chocolade liggen klaar voor de winnende deelnemers aan de paasactie in Gastvrij Wijhe. Het enige wat de deelnemers aan de actie moeten doen, is de gouden eieren tellen die tot en met woensdag 7 april in de etalages of bij de ingang van de deelnemende winkeliers liggen.

 Inwoners van de voormalige gemeente Wijhe vinden het deelnameformulier bij de HuisaanHuis/Reklamix van deze week. Maar uiteraard heet ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe ook mensen van buiten Wijhe van harte welkom. Voor hen is het een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gezellige winkelgebied van Wijhe. Voor mensen van buiten het dorp of voor hen die geen deelnameformulier hebben ontvangen, liggen bij de supermarkten Albert Heijn aan de Oranjelaan 2 en BONI aan de Langstraat 83 ook exemplaren.

Logo

Om het de eiertellers iets gemakkelijker te maken, staan alle deelnemende ondernemers op het formulier vermeld. De gouden eieren zijn duidelijk herkenbaar met het logo van Gastvrij Wijhe. Uit de goede inzendingen worden drie geloot. Zij mogen vervolgens genieten van de smaakvolle prijzen. De winnaars krijgen uiterlijk op zaterdagmiddag 10 april persoonlijk bericht.

Oplossingen

De oplossingen kunnen worden ingeleverd in de speciale Gastvrij Wijhe-bussen bij Albert Heijn, MICO Bodywear & Lef Underwear en BONI. Gastvrij Wijhe wenst de deelnemers veel plezier en succes.

 


Foto's