heeft u zelf nieuws of tips?

19 augustus 2020 | Erik-Jan Berends

Vier kavels Noorder Koeslag gaan in de verkoop 

De gemeente Olst-Wijhe geeft in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe vier kavels uit. Er is ruimte voor vrijstaande woningen met kavelprijzen vanaf 120.075 inclusief btw en exclusief kosten koper.

Om geïnteresseerden meer informatie te geven over de beschikbare kavels, de inrichting van de omgeving en de bouwmogelijkheden heeft de gemeente twee informatieavonden georganiseerd op 2 en 3 september.

Aanmelden

Dit keer moeten geïnteresseerden zich aanmelden voor de informatieavonden. In verband met de coronacrisis heeft de gemeente besloten twee informatieavonden te organiseren waarbij bezoekers een half uur na elkaar worden ingepland. In dit half uur kunnen ze zich laten informeren en krijgen zij de gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente vanuit verschillende disciplines. Aanmelden hiervoor kan via telefoonnummer 14 0570. De kavels, de bijbehorende prijzen en achtergrondinformatie staan op www.woneninolst-wijhe.nl/noorderkoeslag.

Inschrijven

De uitgifte van de vier genoemde kavels gaat via inschrijving gedurende de inschrijfperiode van 9 tot en met 25 september, waarna er wordt geloot om de keuzevolgorde. Inschrijvers krijgen een uitnodiging voor de lotingsavond thuisgestuurd.

Kavelwinkel

Wie op zoek is naar een andere kavel kan terecht in de kavelwinkel: www.woneninolst-wijhe.nl/kavelwinkel. Daar staan alle overige beschikbare kavels die in de gemeente Olst-Wijhe worden uitgegeven. Voor kavels in de kavelwinkel geldt het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’, waarbij de dag (en niet het tijdstip) van inschrijving bepalend is. Zijn er twee inschrijvers op dezelfde dag voor dezelfde kavel, dan wordt er geloot.

 


Foto's