heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Gerrit Oosterbroek
19 januari 2020 | Erik-Jan Berends

Versier je straat rondom de bevrijdingsdag van Wijhe: 13 april 2020

Het Verenigd Comité Wijhe is benieuwd of er belangstelling bestaat om straten/delen van straten te versieren rond het bevrijdingsweekend van Wijhe. Voor een ‘wedstrijd’ vindt ze een aantal van tien deelnemende straten wel het minimum.

In het verleden zijn er onder meer in 1995, 2000 en 2005 veel straten versierd rond Koninginnedag en 5 mei. Op 13 april 1945 is Wijhe bevrijd. Het Verenigd Comité Wijhe kreeg de laatste tijd regelmatig de vraag of er een straatversierwedstrijd georganiseerd kan worden rondom 13 april 2020. Het staat iedereen uiteraard vrij om een straat/huis te versieren ook als er geen ‘wedstrijd’ wordt gehouden. Het Verenigd Comité juicht dat zelfs van harte toe. Als er voldoende animo is en de wedstrijd dus doorgaat, volgt nog nadere informatie voor de deelnemende straten over onder meer doorrijdhoogtes.

Aanmelden

Aanmelden voor deelname aan de straatversierwedstrijd kan tot 15 februari bij mevrouw R. van der Kolk via e-mail: tkolk1956@kpnmail.nl. Vermeld daarbij de naam van de contactpersoon, straatnaam, e-mailadres en telefoonnummer.

 

 

 

 

 


Foto's