heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
9 mei 2021 | Erik-Jan Berends

Verenigd Comité Wijhe strooit met prijzen

Verenigd Comité Wijhe heeft de prijzen uitgereikt aan de deelnemers van haar activiteiten rondom Koningsdag. Ondanks de beperkingen was het comité erin geslaagd toch diverse activiteiten voor jong en oud te organiseren.

Zo werden voor de fietspuzzeltocht 125 deelnameformulieren opgehaald  en zijn er 22 ingevulde formulieren weer ingeleverd. De eerste prijs was voor het ‘Team Zadelpijn’ van de familie Heuvink. Op het Weytendaal konden de bewoners meedoen aan een woordzoeker puzzel. Eén van de prijswinnaars was mevrouw Van de Beld. Zij vertelde dat ze veel puzzelde, zelfs ’s nachts. Ook deze woordzoeker had ze ’s nachts gemaakt.

Jeugd

Natuurlijk dacht Verenigd Comité Wijhe ook aan de jeugd. Zo konden alle kinderen (ongeveer zevenhonderd in totaal) van de basisscholen uit Wijhe de hele week meedoen aan de Kroontjestelwedstrijd. Er werden in totaal 94 formulieren ingeleverd. Het juiste aantal was 88 kroontjes. Van de 94 hadden het zestien deelnemers het juiste aantal ingevuld.  Eén van de drie prijswinnaars was Florian Boerkamp die een prijs in ontvangst mocht nemen. De kinderen tot en met groep 4 (zo’n vierhonderd) kregen een kleurplaat die mooi ingekleurd ingeleverd kon worden. Er werden er 24 ingeleverd en Lies Schalkwijk mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.

 

 


Foto's