heeft u zelf nieuws of tips?

13 april 2021 | Erik-Jan Berends

Verenigd Comité Wijhe heeft Koningsnacht Pubquiz georganiseerd

Inwoners van Wijhe kunnen voor Koningsdag op maandagavond 26 april deelnemen aan de ‘Wijhese Koningsnacht Pubquiz’, georganiseerd door het Verenigd Comité Wijhe. “Deze Pubquiz moet je meegemaakt hebben en natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen”, meldt het comité.

Wie individueel of met een team wil deelnemen aan deze bijzondere pubquiz kan zich tot en met vrijdag 23 april inschrijven via pubquizwijhe@gmail.com. Vermeld bij het aanmelden de teamnaam, wie de teamcaptain is, het adres en het telefoonnummer. En zorg voor een goede voorbereiding. Deelnemers krijgen bij hun deelname een Partypakket om de avond tot een succes te maken. Dit Partypakket kost 10 euro en bevat onder meer wedstrijdformulieren en een lot voor de loterij. Het Partypakket kan op zaterdag 24 april worden opgehaald bij Eet & Drinklokaal De Slinger.

Samenwerking

Ondanks de coronamaatregelen die rond Koningsdag nog zullen gelden, probeert het Verenigd Comité Wijhe dit jaar toch weer de vertrouwde gezelligheid te brengen rondom Koningsdag. Eén van die activiteiten dit jaar is de pubquiz. Voor de organisatie heeft het comité samenwerking gezocht met carnavalsvereniging De Diekschoevers, ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe en 321live.nl.

 

 

 


Foto's