heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
19 december 2020 | Erik-Jan Berends

Vandaag weer extra trekking decemberactie Gastvrij Wijhe

De jaarlijkse decemberactie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe is weer een groot succes. Zaterdag 19 december maken deelnemers, die hun stempelkaart tussen 09.30 tot 17.00 uur in de speciale gouden bus doen, kans op extra prijzen.

De gouden bus staat ter hoogte van de Nicolaaskerk (halverwege de Langstraat). Uit de inzendingen hiervan worden tien winnaars getrokken. Zij krijgen persoonlijk bericht. Deze stempelkaarten dingen ook gewoon mee naar de grote prijzen aan het eind van de decemberactie. De spaarders kunnen hun volle stempelkaart tijdens deze lockdown tot en met 24 december in de actiebussen inleveren bij Albert Heijn en BONI.

Prijzen

De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro bij Frank’s Bloemenhoek. De tweede tot en met de vijfde prijswinnaar ontvangt een boodschappenpakket. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

De ondernemers van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe willen graag hun bijdrage leveren aan een gezellige decembermaand.  Een sfeervol verlicht winkelgebied en de jaarlijkse stempelactie horen daarbij.