heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
16 november 2020 | Erik-Jan Berends

Traditionele decemberactie Gastvrij Wijhe gaat gewoon door

Voor wie zich afvraagt of de jaarlijkse decemberactie doorgaat, heeft ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe goed nieuws. Klanten kunnen in de periode van 21 november tot en met 24 december weer stempels sparen en mooie prijzen winnen.

Bij besteding van iedere 5 euro ontvangen ze een stempel bij de deelnemende ondernemers. Al bij tien stempels is de stempelkaart vol. Alle deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de poster ‘Hier stroomt de liefde, koop lokaal’. De spaarders kunnen hun volle stempelkaart tot en met 24 december inleveren.

Cadeaubon

De volle stempelkaarten kunnen in de houten bussen van Gastvrij Wijhe. Deze staan bij Albert Heijn en Mico Bodywear. De eerste prijs is een cadeaubon ter waarde van 250 euro bij Frank’s Bloemenhoek. De tweede tot en met de vijfde prijswinnaar ontvangt een boodschappenpakket. Daarna volgen diverse andere prijzen ter waarde van 50 euro. Alle prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht.

Extra

Op zaterdag 5 en 19 december zijn er twee extra trekkingen. Wie daaraan wil meedoen, kan de stempelkaart deze dagen inleveren van 09.30 tot 17.00 uur in de speciale gouden bus ter hoogte van de Nicolaaskerk (halverwege de Langstraat). Uit de inzendingen hiervan worden tien winnaars getrokken. Ook zij krijgen persoonlijk bericht.

Gastvrij Wijhe heeft het centrum sfeervol aangekleed en wil, mede met de stempelactie, bezoekers toch een beetje het vertrouwde gevoel van een gezellige decembermaand bieden.


Foto's