heeft u zelf nieuws of tips?

2 februari 2020 | Erik-Jan Berends

Toneelgroep Boerhaar maakt zich op voor ‘Hotel te koop’

Toneelgroep Boerhaar brengt op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 februari in Zaal Logtenberg de klucht ‘Hotel te koop’ op de planken. Wie die dolkomische stuk wil zien, kan nog kaarten bestellen.

Simon en Emma runnen al jaren een klein hotelletje op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Alles op alles  moet worden gezet om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?

Kaarten à 6,50 euro zijn telefonisch te bestellen bij Dianne Hendriks: 06-237 63 598 (graag na 15.00 uur bellen) of op de speeldata verkrijgbaar aan de zaal bij Logtenberg.