heeft u zelf nieuws of tips?

27 december 2019 | Erik-Jan Berends

Toneelgroep Boerhaar brengt ‘Hotel te koop’ op de planken

Vriendengroepen, bewoners van de Boerhaar en ver daarbuiten kijken er alweer naar uit: de volgende voorstelling van Toneelgroep Boerhaar. De stel daarvan is ‘Hotel te koop’ en wordt opgevoerd op op 7, 8 en 9 februari.

Het begint inmiddels een traditie te worden en uit ervaring weet men dat de jaarlijkse toneelvoorstelling, nu alweer voor de negende keer, garant staat voor een gezellig avondje uit. Het toneelstuk ‘Hotel te koop’ is een dolkomische klucht direct van het begin tot het einde. Grappen en komische situaties volgen elkaar in razend snel tempo op.

Hotel

Simon en Emma runnen al jaren een klein hotel op een prachtige plek midden in de bossen. Maar inmiddels zijn ze op een leeftijd gekomen dat ze graag willen stoppen om van een welverdiend pensioen te kunnen genieten. Het hotel staat al een tijdje te koop en eindelijk heeft zich een koper gemeld. Ze moeten alles op alles zetten om een goede indruk op deze koper te maken, maar dat zal nog wel niet meevallen. Het is niet alleen dat Simon en Emma de laatste jaren niet zo veel energie en geld meer in het hotel hebben gestopt, ook is het personeel misschien niet helemaal opgewassen voor de taken die ze eigenlijk horen te vervullen. Het is dus nog maar afwachten of de koop doorgaat en zo ja, wat is de koper eigenlijk van plan met het hotel?

Kaarten

De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag 11 januari 2020, tussen 10.00 en 12.00 uur bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten 6,50 euro per stuk. De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 7 februari, zaterdagavond 8 februari en zondagmiddag 9 februari in zaal Logtenberg op de Boerhaar. Kijk ook eens op Facebook onder Toneelgroep Boerhaar en doe mee met de actie om twee gratis kaarten te winnen.


Foto's