heeft u zelf nieuws of tips?

20 februari 2019 | Erik-Jan Berends

‘The Cats Band’ maakt haar opwachting in Wijhe

De popgroep ‘The Cats Band’ treedt op zaterdag 30 maart op in sporthal De Lange Slag aan de Lange Slagen 29 in Wijhe. Café De oranjerie in Wijhe heeft het optreden georganiseerd.

In de jaren zestig veroverde popgroep The Cats harten en hitlijsten met melancholische rock, later beter bekend als de Volendamse Palingsound. Wie heeft er geen lp of cd in de collectie van deze legendarische band met zijn karakteristieke, betoverende, meerstemmige stemgeluid? In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol, avondvullend programma met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. Inmiddels zijn we ruim zestien jaar en vele honderden concerten verder. In het gehele land van noord naar zuid en van oost naar west is een optreden van de Tribute To The Cats Band een feest der herkenning met natuurlijk alle toppers waaronder: Lea, Marian, Times were when en de absolute tophit One way wind. Naast de grote schare vaste fans, die vrijwel ieder concert bezoeken, sluiten ook steeds meer jongeren zich aan, omdat ook voor hen een avondje Cats-muziek gezelligheid en plezier met zich meebrengt.

Het optreden begint om 21.00 uur en de deuren van De Lange Slag gaan om 19.30 uur open. Er zijn staan- en tribune (zit)plaatsen. Kaarten zijn te koop via www.deorjanerie.com.

 

 


Foto's