heeft u zelf nieuws of tips?

26 mei 2019 | Erik-Jan Berends

Tennisvereniging ATC Wijhe houdt senior/junior toernooi

De sportcommissie van tennisvereniging ATC Wijhe heeft voor 7 juli de tweede editie van het PENN&INK Ouder & Kind Toernooi georganiseerd.

De vereniging nodigt sportievelingen uit om met een koppel van een senior en een junior mee te doen aan dit gezellige ‘familietoernooi’. Slechts één van twee hoeft lid te zijn van tennisvereniging ATC Wijhe.

PENN&INK sponsort deze dag. De exacte invulling is nog een verrassing, maar volgens de commissie is het zeker dat jong en oud van een gezellige en sportieve dag kunnen genieten. De eerste wedstrijden beginnen naar verwachting tegen 10.30 uur. De afsluiting is rond 17.00 uur. Deelname is op volgorde van inschrijving en vol is vol. Bij de indeling wordt gekeken naar sterkte (beginneling/gevorderde) en leeftijd (jong/oud, groot/klein). Kortom, iedereen kan en mag meedoen.

“Heb je een moeder, vader, oma, opa, tante, oom, buurvrouw, buurman, nichtje, neefje of kennis waarmee je een koppel kunt maken en is één van twee lid van ATC Wijhe geef je dan op voor 24 juni via een mail naar: sport@atcwijhe.nl”, adviseert de sportcommissie.

 

 


Foto's