heeft u zelf nieuws of tips?

2 november 2020 | Erik-Jan Berends

Tennisvereniging ATC Wijhe biedt nu interessante Winterchallenge

Tennisvereniging ATC Wijhe heeft, nadat er vanaf mei weer gesport mocht worden, behoorlijk wat nieuwe leden mogen verwelkomen. Niet alleen bij de jeugd maar ook onder de volwassenen is er een groot aantal aanmeldingen geweest.

“De corona heeft hier zeker aan bijgedragen”, aldus voorzitter Jetze de Witte. “Tennissen kan in de buitenlucht en ook de anderhalve meter afstand hoeft geen probleem te zijn. Waar er door de beperkingen bij andere clubs in het dorp minder of helemaal niet meer gesport kan worden, mogen wij gelukkig nog steeds spelen. Ondanks dat bij ons de competitie en ons Finenzo open toernooi is afgelast en bovendien op dit moment de kantine is gesloten, wordt er nog volop vrij gespeeld en gaan ook de tennislessen gewoon door. We zijn blij dat we nog steeds kunnen sporten, niet alleen om fit te blijven maar ook voor de sociale contacten is dit van groot belang.” Afgelopen zomer heeft ATC Wijhe voor alle kinderen in Olst-Wijhe, samen met Uthuus, een aantal vrijdagen activiteiten georganiseerd. Aan de jeugd en volwassenen is aanvullend een zomerlidmaatschap aangeboden waarvan veel gebruik is gemaakt.

Winterchallenge

Nu door de tweede coronagolf er voor velen niet de mogelijkheid bestaat om op hun eigen club te sporten, wil ATC Wijhe hen ook nu weer de mogelijkheid bieden om een tijdelijk lidmaatschap aan te gaan voor de komende winter, de Winterchallenge. Tijdens dit tijdelijk lidmaatschap kan er vrij worden getennist en krijgen de deelnemers ook een aantal lessen van de ervaren en professionele trainers om de basisvaardigheden onder knie te krijgen of te deze te verbeteren.

Gratis

De jeugd krijgt voor 25 euro een lidmaatschap tot en met 31 december 2020 alsmede vijf lessen. Indien ze daarna lid worden, krijgen ze een kwartaal gratis inclusief lessen. Senioren krijgen voor 55 euro een lidmaatschap tot en met 31 maart 2021 en ook vijf lessen van de trainers. “Wees er snel bij, voor senioren hebben we maximaal twintig plaatsen”, benadrukt Jetze de Witte.

Aanmelden

Met de actie wil ATC Wijhe alle sporters in Olst en Wijhe de mogelijkheid geven om deze winter heerlijk te kunnen tennissen. De voorzitter: “Wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden indien opnieuw een heel aantal deelnemers het spelletje en de vereniging zo leuk vinden dat ze lid blijven.” Aanmelden kan via ledendadm@atcwijhe.nl of kijk op de website www.atcwijhe.nl.