heeft u zelf nieuws of tips?

27 oktober 2023 | Erik-Jan Berends

Tennissers ATC Wijhe leveren uitzonderlijke prestatie

In de najaars-tenniscompetitie is het gemengde jeugdteam tot en met 17 van ATC Wijhe kampioen geworden in de eerste klasse. Dit is echt een uitzonderlijke prestatie op een hoog niveau.

Het team met Bluff de Lorme, Daantje van Zanten, Annabel Weteringe, Matea Eggerman en Twan Weteringe heeft veel uren samen getraind om dit te bereiken. Zij mogen nu door naar de hoofdklasse.

Toernooi
Ruim 150 tennissers uit Wijhe, maar ook ver daarbuiten, namen verder deel aan het Finenzo/Reuvers Open Toernooi. Het toernooi staat garant voor mooie, spannende en spectaculaire wedstrijden op elk niveau. De kampioenen uit de diverse klassen streden niet alleen om de eer maar ook om het door de sponsor ter beschikking gestelde prijzengeld.

Gezelligheid
“Sportiviteit en gezelligheid staan echter voorop”, aldus Maarten Kinds. Samen met de sportcommissie en vele andere vrijwilligers heeft hij ervoor gezorgd dat de organisatie goed verliep, de banen er puik bij lagen en bovendien spelers en bezoekers regelmatig op wat lekkers werden getrakteerd. ATC Wijhe kijkt dus terug op een zeer geslaagd toernooi met enthousiaste deelnemers.

Wie ook wil kennismaken met tennis en/of ATC Wijhe, kan zich eenvoudig aanmelden via de website www.atcwijhe.nl.