heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
9 mei 2021 | Erik-Jan Berends

Tachtig winnaars Oranje 10-daagse Olst-Wijhe ontvangen cadeaubon

Om de periode rond Koningsdag in Olst en Wijhe toch nog wat feestelijker te maken, hadden de ondernemers in Olst-Wijhe de Oranje 10-daagse georganiseerd. De tachtig winnaars van de actie werden afgelopen week ieder verblijd met een cadeaubon ter waarde van 25 euro.

 De actie, waarbij inwoners met hun kassabon de cadeaubon konden winnen, was mede mogelijk gemaakt door de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel. Van alle winnaars kreeg Ilona Thijs in Olst haar cadeaubon persoonlijk uitgereikt door Leon Ripperda, bestuurslid en co-penningmeester van ondernemersvereniging Natuurlijk Olst. Carolien Van Vilsteren kreeg in Wijhe haar cadeaubon uit handen van Erik-Jan Berends, voorzitter van de PR-commissie van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe.

 

Om mee te dingen naar de geschenkbonnen hoefden consumenten alleen maar hun naam en telefoonnummer op de kassabonnen van hun aankopen te schrijven. Dat was niet tegen dovenmansoren gericht. In de speciale actiebussen werden honderden kassabonnen gedeponeerd. De actie mag daarmee een groot succes worden genoemd. Deze week kunnen de andere 78 prijswinnaars hun cadeaubon ter waarde van 25 euro ophalen in Olst en Wijhe.

Lokaal

De ondernemersverengingen Natuurlijk Olst en Gastvrij Wijhe zijn vorig jaar, in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel, de campagne ‘Hier stroomt de IJssel’, ‘Hier stroomt de liefde’, begonnen. Doel is het lokaal winkelen, ook voor zover mogelijk in coronatijd, aantrekkelijk te houden. De plaatselijke middenstand is heel belangrijk voor de leefbaarheid van Olst en Wijhe. De ondernemers zijn dan ook heel blij met en dankbaar voor de steun van inwoners en overheden.

 


Foto's