heeft u zelf nieuws of tips?

10 juni 2020 | Erik-Jan Berends

Stamgasten café De Hete Brij lopen halve marathon van Wijhe naar Zwolle

Zowel de taxibranche als de horeca zijn hard getroffen door Covid-19. Om Elles Hetebrij en haar broer Wilfred een hart onder de riem te steken, kwam stamgast Floris-Tjibbe van Weringh met het idee een halve marathon te lopen van Wijhe naar Zwolle.

Nu de halve marathon van Zwolle zaterdag 13 juni, door het corona-virus, niet doorgaat hebben vijf vaste gasten van Café De Hete Brij het initiatief genomen om toch hun ‘rondje’ van  21,1 kilometer te kunnen lopen. Niet De Halve van Zwolle, maar wel de halve van Hetebrij Personenvervoer in Wijhe naar café De Hete Brij in Zwolle. De vijf starten om 10.00 uur in Wijhe. De eerste loper finisht rond 11.45 uur op De Nieuwe Markt in Zwolle. Evenals de Zwolse Halve ondersteunt PBN Music & Events ook deze halve marathon.

Aandacht

Hetebrij Personenvervoer, het bedrijf van broer Wilfred Hetebrij, staat sinds jaar en dag garant voor personenvervoer in de ruimste zin van het woord. Het wagenpark van Wilfred loopt van traditionele taxi (laat ons de BOB zijn) tot touringcars. Zus Elles Hetebrij opende in 1998 aan de Nieuwe Markt haar café. Al snel groeide het uit tot de huiskamer van Zwolle met ruimte voor persoonlijke aandacht, fijne gesprekken en (te) gekke feesten. Café De Hete Brij staat sinds jaar en dag in de café top honderd, waarvan de laatste twee jaar in de top tien.

 


Foto's