heeft u zelf nieuws of tips?

6 januari 2020 | Erik-Jan Berends

Slagerij Ruiter zoekt opvolging

WIJHE – Roy en Christel Ruiter hebben besloten op zoek te gaan naar een opvolger voor hun slagerij aan de Langstraat in Wijhe. “We zoeken een geschikte opvolger die met liefde en passie onze goedlopende slagerij wil overnemen en voortzetten.”

“Het draaien van de slagerij komt vooral op onszelf neer. In deze tijd blijkt het voor ons lastig voldoende gekwalificeerd personeel te vinden”, legt Roy uit. “Tevens zorgt de combinatie van ons gezin met twee jonge zonen en de eigen zaak voor een voortdurende disbalans tussen werk en privé.”

Klantenkring
Ruim vier jaar geleden begonnen Roy en Christel, uit liefde voor het slagersvak, hun droom van een eigen zaak: Slagerij Ruiter. Ze namen de al bestaande slagerij van voorheen Bergevoet en Koenderink over. “De winkel kende al jaren een vaste klantenkring uit Wijhe en ruime omgeving, die ons gelukkig ook trouw is gebleven. Onze slagerij met een ruim assortiment aan versproducten in eigen dorp wordt gewaardeerd”, aldus Christel. “Naast de verkoop van vlees en specialiteiten hebben we de afgelopen jaren onze activiteiten uitgebreid met onder meer een maaltijdservice. Tevens is onze partycatering enorm uitgebreid en hebben we door samenwerking met een winkel in Zwolle ook vis op bestelling aan ons assortiment toegevoegd.”

Openingstijden
De winkel blijft voorlopig geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 12.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur. Tevens blijft Slagerij Ruiter de bekende maaltijdservice bieden aan al haar klanten.


Foto's