heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
28 februari 2021 | Erik-Jan Berends

Salons in Olst en Wijhe kunnen winnaars actie meteen verwennen

Nog onbewust dat ze hadden gewonnen, had een aantal winnaars van de kapper- en salonactie van Gastvrij Wijhe en Natuurlijk Olst hun afspraak al staan. Afgelopen weekend werden de zeventien verrast met een waardebon van 35 euro.

In Olst verblijdde Annet Boxman, van slijterij De Dom en lid van Natuurlijk Olst, Thea Harmelink, Erna Ruiterkamp, Gerda Harhuis, Marion Wolbrink, Edith Lam, M. Rorije en Nienke van de Hoeve met een waardebon. Martha van der Streek, Ruben Sluiter, Ineke Middelkamp, Joanita Toonen-Ruiken, Thea Bult, Joke Pols, Agnes Schutte en Julia Jonkman, A. Stadhouders, Laurette Rozenkamp, en Karine Krijt kregen in Wijhe hun prijs overhandigd van Erik-Jan Berends, voorzitter van de PR-commissie van Gastvrij Wijhe.

Succes

De actie mag met 518 inzendingen gerust een groot succes worden genoemd. In totaal werden er 366 bonnen ingeleverd en per mail kwamen er ook nog eens 152 aanmeldingen binnen. Het enige dat de deelnemers moesten doen, was de bon uit de advertentie in te leveren of per e-mail te reageren en daarbij hun favoriete kapper of (schoonheid)salon te vermelden. Inzet van de actie was dit keer de salons en kapperszaken een steuntje in de rug te geven. Hoe mooi kwam het uit, nu net bekend is geworden dat ze hun deuren weer mogen openen.

Lokaal

Deze actie maak deel uit van de campagne ‘Hier stroomt de liefde’. Die is in het voorjaar van 2020 begonnen bij het uitbreken van de coronacrisis met als doel ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke tijd. De lockdown grijpt ook bij de ondernemers van Olst en Wijhe hard in. Uiteraard willen zij ook na de crisis inwoners en bezoekers nog steeds een mooi en gevarieerd winkelbestand bieden. Lokaal inkopen doen, is daarom o zo belangrijk om de ondernemers door de crisis te helpen.

 


Foto's