heeft u zelf nieuws of tips?

29 april 2022 | Erik-Jan Berends

Salland Café bespreekt fondsen en subsidies

In het gemeentehuis van Olst-Wijhe wordt op dinsdagavond 17 mei het Salland Café met als thema ‘POEN POEN POEN POEN’ over fondsen en subsidies gehouden. Het programma is zowel op maatschappelijke initiatiefnemers als ondernemers gericht, verdeeld over zes workshops. Ontvangst vanaf 19.15 uur, het ‘café’ begint om 19.30 uur. Kijk voor het volledige programma en aanmelden op www.dekrachtvansalland.nl. Deelname is op volgorde van aanmelding.

Bij de aftrap komt een aantal ervaringsdeskundigen aan het woord: Het Theaterschip Deventer (Erik-Jan Post), samenwerking binnen Culturele Coalitie Olst-Wijhe (Angelieke Huisman en Ton Stroucken), slim ondernemerschap in Holten (Bert van de Maat) en financiering dorpskamer/museum Averlo Frieswijk/Schalkhaar (Barend Hess).

Workshops

Daarna kunnen deelnemers meedoen aan één van de zes workshops: VSBfonds & Oranjefonds (Guus Pengel, Birgitte Coté en Joke Meindersma), Basisbeginselen fondsen/subsidies (Birgitte Keijzer en Eléon de Haas), Subsidies voor ondernemers (Gerko Slotman), Crowdfunding (Micha van de Water), Geld zonder geld (Henny Zomer) en Van idee naar plan (Mireille Groot Koerkamp en Giny Hoogeslag).

Samenwerking

Dit Salland Café is mogelijk dankzij medewerking van de gemeenten Olst-Wijhe, Raalte en Deventer, Provincie Overijssel vanuit beleid Sociale Kwaliteit en Economie, Raalter Uitdaging, Stichting Kunst en Cultuur Olst-Wijhe, VSBfonds, Oranjefonds, Salland Marketing, Ut Huus, Leader Salland, Doorpakken Salland, Move Your Crowd, WIJZ Welzijn, Deventer Doet, Raster, Bert van de Maat, museum AFS en Het Theaterschip.

Meer weten? Bel of mail naar Giny Hoogeslag, 06 13 48 89 37, g.hoogeslag@overijssel.nl.