heeft u zelf nieuws of tips?

13 februari 2022 | Erik-Jan Berends

Restanten en voordeeltjes vliegen weer over de toonbank in Wijhe

Met het voorjaar en nog meer versoepelingen in het verschiet, zijn de ondernemers van Wijhe blij weer het welbekende Restanten & Voordeelweekend te kunnen houden. Klanten zijn daarvoor van harte welkom op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari.

De laatste artikelen van de herfst en de winter mogen deze twee dagen tegen extra scherpe aanbiedingsprijzen de deur uit. Het is dus het ideale moment voor koopjesjagers om dit weekend hun slag te slaan. Met deze interessante opruiming maken de ondernemers ruimte in hun magazijnen voor de nieuwe collecties voor het voorjaar en de zomer. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan de speciale Restanten- & Voordeelweekend poster.

Vertrouwen

De Wijhese ondernemers zijn blij dat de levendigheid terugkeert in de Langstraat. Het Restanten & Voordeelweekend zal daaraan bijdragen en hopelijk ook mensen het vertrouwen geven dat ze weer veilig kunnen shoppen in het gezellige Wijhese winkelgebied. Ze vinden tal van scherpe en ‘verse’ koopjes en aanbiedingen uit verschillende branches.

Iedere ondernemer bepaalt zijn of haar eigen aanbod, dus overal even ‘neuzen’ geldt helemaal voor dit weekend. Welkom in Gastvrij Wijhe!