heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
14 juni 2021 | Erik-Jan Berends

Prijswinnaars horeca-actie Olst-Wijhe reageren enthousiast

De prijswinnaars van de horeca-actie in Olst-Wijhe zijn bekend. Wethouder Hans Olthof en beleidsadviseur economie Marit Maglio-Rijke van de gemeente Olst-Wijhe hebben twee prijswinnaars, één uit Wijhe en één uit Olst persoonlijk een cadeaubon van 15 euro overhandigd. De overige winnaars hebben telefonisch bericht ontvangen.

Het was de derde actie in coronatijd, waarbij een groep ondernemers een hart onder de riem werd gestoken. Als laatste was de horeca aan de beurt, die noodgedwongen erg lang dicht is geweest. De acties van ondernemersverenigingen Gastvrij Wijhe en Natuurlijk Olst werden gesteund door de Gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel om te stimuleren dat winkelgebieden vitaal en aantrekkelijk blijven Reden genoeg om aan Hans Olthof en Marit Maglio, de eer te gunnen dit keer de prijzen uit te reiken. In Wijhe bezochten ze fam. van der Werf en in Olst werd Anja van Tongeren met een bezoek vereerd.

Steun

De honderden deelnemers hadden de bon in de HuisaanHuis/Reklamix ingevuld en in de daarvoor bestemde bussen gedaan. De winnaars kunnen hun bon besteden bij de deelnemende horeca in Olst-Wijhe die de deuren gelukkig weer heeft geopend. Hopelijk doorstaan alle ondernemers de moeilijke coronatijd en kunnen ze ook voortaan weer op de steun van inwoners rekenen, zodat Olst en Wijhe levendige kernen blijven.

 


Foto's