heeft u zelf nieuws of tips?

17 januari 2020 | Erik-Jan Berends

PR-commissie Diekdaegen kan wel wat hulp gebruiken

De PR-commissie vindt zichzelf binnen de organisatie van de Wiejese Diekdaegen de leukste commissie van allemaal. Komend jaar wil de commissie opnieuw knallen en zoekt daarom met spoed uitbreiding.
“2019 was een geweldig jaar vol creatieve uitdaging door het nieuwe concept Diekdaegen 2.0. En daar wil jij bij horen!”, meldt de commissie.

Tekstschrijver

“Beschik jij over een vlotte pen, waarmee je de ene na de andere snorrende tekst uit je mouw schudt? Niet? Hoeft ook niet”, stelt de commissie gerust. “Als jij de Diekdaegen een warm hart toedraagt en tekstueel redelijk onderlegd bent, kun jij bij de PR-commissie prima aanhaken als tekstschrijver. Meerdere vrijwilligers die willen helpen om alle persberichten te schrijven en verspreiden zijn altijd welkom.”

Vormgever

“Maar… misschien ben jij wel veel beter in grafische vormgeving of conceptueel denken”, leidt de commissie haar volgende verzoek in. “De Diekdaegen kan niet zonder al die mooie, grafische uitingen; op social media en website, op grote posters in en rondom het dorp, in advertenties en zelfs in een eigen Diekdaegenkrant. Jouw ideeën werk je samen met onze andere vormgever uit tot prachtige concepten.”

Planner
De commissie zoekt bovendien een typische spin in het web of een talent op het gebied van coördinatie en planning. Ook daaraan is behoefte aan binnen de commissie. “Is jouw talent het onderhouden van contacten, het uitzetten van de lijnen en het maken van overzichten of planningen? Dan hebben we jou nodig om ons binnen de juiste lijntjes te laten lopen. De commissieleden laten zich graag door jou vertellen wanneer ze aan het werk moeten.”

Social Media
Geen PR zonder social media, stelt de PR-commissie. “Dus laat het zeker even weten als Facebook, Instagram of Snapchat geen enkel geheim meer voor jou heeft door al die uren die jij erop doorbrengt.”

Kortom, de PR-commissie kan de nodige ondersteuning en talent heel goed gebruiken. “De PR-commissie is van mening dat vele handen het werk een stukje lichter maken. Daarnaast is er niets leuker dan vergaderen met de PR-commissie: brainstormen, vrij denken, creatieve ideeën spuien, groots dromen en dan actie. Dit werkt het beste onder het genot van een hapje en een drankje. Schuif jij aan? Laat vandaag nog weten wat jij kunt betekenen door te mailen naar pr@diekdaegen.nl.

 

 

 

 

 


Foto's