heeft u zelf nieuws of tips?

12 juni 2020 | Erik-Jan Berends

Ontvang een gratis fles rosé bij je barbecue-pakket

Inwoners van Wijhe die in juni een barbecuepakket van meer dan 25 euro bestellen bij Slagerij Haverkort krijgen een fles rosé cadeau. De Zwolse slager bezorgt de bestelling aan huis. Wel zo gemakkelijk.

“Mensen komen weer meer samen en sluiten het jaar zo vlak voor de zomervakantie min of meer af”, volgens de slager. “Een ideaal moment om heerlijk te gaan barbecueën.” Klanten kunnen bij Slagerij Haverkort terecht voor complete bbq-pakketten met vlees, salades en stokbrood, maar desgewenst ook met vegetarische gerechten en vis. Ook aan speciale wensen en diëten kan de slager met zijn brede assortiment voldoen. En uiteraard hoort daar de barbecue zelf bij; die wordt gebracht en gehaald. Bestellen kan heel eenvoudig via de website www.slagerijhaverkort.nl. Wie bij de opmerkingen ‘vertrouwd en verantwoord vlees’ invult, krijgt de fles rosé cadeau.

Diervriendelijk

Sinds maart biedt Slagerij Haverkort een geheel nieuw assortiment met diervriendelijk vlees afkomstig van kleinschalige familiebedrijven die oog hebben voor milieu en duurzaamheid. Eigenaar Herman Haverkort heeft zich onlangs aangesloten bij de organisaties Beef Best, Pork Best en Scharrel Hoen. “De boeren die aan deze organisaties leveren, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ook ik heb me moeten certificeren om deze producten te mogen leveren”, vertelt hij. “De aangesloten boeren moeten op eenzelfde manier werken. Dat levert een betrouwbare en meer constante kwaliteit op, vaak tegen wat gunstigere prijzen.”

Met een rijke geschiedenis in Zwolle blijft Slagerij Haverkort gaan voor betaalbare hoge kwaliteit, focus op dierenwelzijn en eerlijk vlees met een goede herkomst.

Slagerij Haverkort

Assendorperstraat 49

8012 DE Zwolle

(038) 421 69 86

www.slagerijhaverkort.nl