heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
25 april 2021 | Erik-Jan Berends

Ondernemers Wijhe brengen kleur in het winkelgebied

Winkelen mag weer zonder afspraak en de terrassen zijn weer beperkt open. De ondernemers van Gastvrij Wijhe zijn blij met deze ontwikkelingen en ontvangen hun klanten heel graag in een gezellig aangekleed winkelgebied.

Diane Hutten en Robert Bourquin van Gastvrij Wijhe hebben daarom afgelopen zaterdag de bloembakken in het winkelgebied voorzien van nieuwe planten. Talrijke petunia’s geven het gezellige winkelcentrum weer een aangename sfeer die de afgelopen sombere maanden snel weer enigszins doen vergeten. De oude beplanting, waaronder de fraaie dennetjes, krijgt tijdelijk een nieuwe plek. De ondernemersvereniging hoopt die in het najaar weer in het centrum te laten terugkomen.

Sfeer

Uiteraard hoopt ook ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe dat ondernemers en klanten zich weer gauw vrij kunnen bewegen in het winkelgebied en dat de ‘ouderwets’ gezellige sfeer helemaal terugkeert. Zelf doet ze er alles aan het winkelen en horecabezoek voor iedereen zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De nieuwe beplanting werd mede mogelijk gemaakt door gelden die ter beschikking zijn gesteld in het kader van de campagne ‘Hier stroomt de liefde’ die in samenwerking met gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel is gemaakt.


Foto's