heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
19 april 2021 | Erik-Jan Berends

Ondernemers Olst-Wijhe geven met Oranje 10-daagse toch wat kleur rond Koningsdag

Straten vol feestende mensen op Koningsdag in Olst en Wijhe zitten er dit jaar helaas nog niet in. De ondernemers van Natuurlijk Olst en Gastvrij Wijhe bedachten een alternatief en komen met de Oranje 10-daagse. Het is een leuke actie waarbij inwoners met hun kassabon een mooie geschenkbon kunnen winnen.  

Mede dankzij de gemeente Olst-Wijhe en de provincie Overijssel liggen er maar liefst tachtig geschenkbonnen van ieder 25 euro klaar. Deelnemers aan de oranjeactie hoeven alleen maar hun naam en telefoonnummer op de kassabonnen van hun aankopen te schrijven en die vervolgens in Wijhe in één van bekende inleverbussen van Gastvrij Wijhe te doen. Die staan bij Albert Heijn, BONI en MICO Bodywear & Lef Underwear. Wie in Olst ‘shopt’ kan de kassabonnen inleveren bij de winkels waar de aankopen zijn gedaan. De prijswinnaars worden in de eerste week van mei bekendgemaakt.

Lokaal

Na ruim een jaar gaan de winkels in de gemeente weer heel langzaam open. Op afspraak winkelen is bij de meeste zaken al mogelijk. De ondernemers waarderen het dat veel inwoners lokaal hun aankopen blijven doen. Vandaar dat ze deze actie in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe en provincie Overijssel in het kader van de campagne ‘Hier stroomt de IJssel’, ‘Hier stroomt de liefde’, houden.

 


Foto's