heeft u zelf nieuws of tips?

20 november 2020 | Erik-Jan Berends

Maak een beestachtig mooi monster in het Langhuus

Om in deze coronatijd toch de kunstzinnige verbinding in de gemeente Olst-Wijhe te blijven zoeken, hebben Gerlinda Piet en Nienke van Dijken een beestachtig leuk initiatief bedacht. Op zaterdag 28 november kunnen zowel jong en oud deelnemen aan een twee uur durende workshop in het Langhuus in Wijhe.

Iedere deelnemer wordt uitgedaagd om creatief te denken, te schetsen en vervolgens een eigen beestachtig mooi monster te maken van stof. De gedachte hierachter is dat deze monsters de strijd aan gaan met het virus. Iedereen vanaf acht jaar en ouder die het leuk lijkt om mee te doen, is welkom. Het is ook prima om een mama, papa, oma, opa, oom, tante, buurvrouw of buurman mee te nemen. Maar alleen komen mag ook. Aanmelden kan via contact@tofvoz.nl onder vermelding van naam, leeftijd, voorkeur van tijd en wie er eventueel meekomt.

Materialen 

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende twee tijden: zaterdag 28 november van 10.00 tot 12.00 uur of van 13.00 tot 15.00 uur. Gerlinda en Nienke zorgen voor een coronaproof ruimte, naaimachines, stof en alle andere materialen die zijn te gebruiken voor het creëren van een eigenzinnige monster.

Goodiebag

Iedere deelnemer gaat aan het eind van de workshop naar huis met een leuke gevulde goodiebag en natuurlijk het eigengemaakte monster. Met de aangeleerde techniek kan een ieder vervolgens ook thuis aan de slag met naald en draad. Wellicht ontdekken de deelnemers nieuwe talenten in zichzelf en zet het aan tot een kunstzinnige hobby.

Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken te vergeven. De kosten voor deelname zijn 10 euro (een volwassen begeleider is gratis. Niet meer dan één volwassene per kind). Bekijk ook de oproepvideo op Facebook en Instagram ‘Tofvoz’  of bestel een ‘monster thuismaak’ pakket op www.tofvoz.nl.