heeft u zelf nieuws of tips?

22 mei 2023 | Erik-Jan Berends

Kinderen genieten van ‘Tennis on Tour’ bij ATC Wijhe

Bij tennisvereniging ATC Wijhe was het afgelopen woensdag feest. Bijna vijftig kinderen, waarvan een groot deel nooit getennist had, hebben deelgenomen aan Tennis on Tour.

“Het was een geweldig spektakel”, aldus Marjolein Luurs van de jeugdcommissie. “De KNLTB kwam langs met een fantastisch programma. Er waren heel veel gezellige en uitdagende spelletjes met mascottes en prijzen voor de deelnemers. Een team van professionele tennisentertainers heeft er, samen met onze tennislerares en een aantal vrijwilligers, voor gezorgd dat de kinderen een onvergetelijk dag hadden.”

Bijdrage
Deze mooie dag kwam mede tot stand dankzij een bijdrage van de gemeente Olst-Wijhe om kinderen na de coronaperiode meer te laten bewegen. Deze dag en het recent georganiseerde schooltennis, waarbij 450 lagere schoolleerlingen hebben kennis gemaakt met tennis, heeft de vereniging weer een aantal nieuwe actieleden opgeleverd.

Actie
Kinderen kunnen zich tot en met 26 mei nog aanmelden voor de actie via de website https://atcwijhe.nl of per e-mail trainer@atcwijhe.nl. Ze kunnen dan een aantal maanden onbeperkt spelen inclusief zeven lessen voor slechts 35 euro.


Foto's