heeft u zelf nieuws of tips?

13 maart 2020 | Erik-Jan Berends

Kindercoaching Aan het roer biedt nieuwe activiteiten

Kindercoaching Aan het roer heeft voor de week van de Kindercoaching, van 6 tot en met 11 april, weer inloopmomenten en workshops/stuur-kracht-momenten voor ouders en kinderen georganiseerd.

“Maak jij je zorgen om je kind of heb je vragen over je kind en wil je even dat ik met je meedenk? Of wil je weten wat ik als kindercoach voor jou of jouw kind kan betekenen? Kom dan op woensdag 8 april van 9.30 tot 11.00 uur vrijblijvend bij me binnenlopen aan de Bereklauw 29 in Wijhe”, zegt Ingrid Arentsen uitnodigend. Op donderdag 9 april is er een inloopmoment van 13.00-17.00 uur in Raalte, Melisse 3A.

Complimenten

Ze vervolgt: “Merk jij ook dat jij je kinderen veel aan het corrigeren bent, maar dat je hen liever complimenten geeft? Wil je weten hoe je dit doet? Kom dan op vrijdag 10 april van 9.00 tot 11.00 uur naar het stuur-kracht-moment voor ouders. Tijdens dit stuur-kracht-moment bespreken we wat complimenten zijn en hoe je deze kunt inzetten. Ook maak je een complimentenkaart om weg te geven. Je kunt het direct thuis in zetten. Zo krijg je meer positieve energie en gezelligheid thuis.”

Schat graven
“Alle kinderen hebben talenten en kwaliteiten in zich”, weet Ingrid. “Ben jij benieuwd welke talenten en kwaliteiten jij in je hebt? Wanneer je deze ontdekt, sta je steviger in je schoenen, weet je waar je goed in bent en ben je trotser op jezelf. Wil jij een middagje op zoek? Kom dan op vrijdag 10 april januari van 15.30 tot 17.30 uur naar het stuur-kracht-moment voor kinderen. We spelen het spel Schatgravers. Je ontdekt jouw talenten en kwaliteiten en deze mooie schatten neem je mee in je versierde schatkist. Zie ik je in april? Kom gezellig samen met je vriend(in).”

Kijk voor meer informatie op www.kindercoachingaanhetroer.nl of app/bel 06-125 82 413.

Welkom 

In de praktijk van Kindercoaching Aan het roer (Bereklauw 29, Wijhe en Melisse 3A, Raalte) zijn kinderen, jongeren en hun ouders van harte welkom. Ingrid: “Soms loopt het in het leven net iets anders dan je zou willen. Bij je kind/jongere ervaar je bijvoorbeeld onzekerheid, boze buien, negatief zelfbeeld, faalangst, moeite met een scheiding verwerken enzovoort. Jouw kind/jongere wordt belemmerd en zit niet lekker in zijn vel. Een kindercoach kan helpen om deze belemmeringen weg te werken. Al spelend, ervarend en pratend zet de kindercoach jouw kind/jongere aan tot denken en ontdekken van zijn of haar talenten en kwaliteiten. De talenten en kwaliteiten van jouw kind/jongere worden ingezet om tot een verandering te komen.”

 


Foto's