heeft u zelf nieuws of tips?

7 december 2021 | Erik-Jan Berends

Kerstshoppen vervangt kerstmarkt in Gastvrij Wijhe

Dit jaar is er weer geen kerstmarkt, maar de ondernemers van Gastvrij Wijhe gaan het binnen de mogelijkheden toch gezellig maken in het winkelcentrum. Zodoende staan 10 en 11 december in het teken van Kerstshoppen.

Eerder al werd in de Langstraat de nieuwe sfeerverlichting opgehangen om bezoekers van het winkelcentrum te verwelkomen in een prettige omgeving, passend bij dit sfeervolle seizoen. De prachtige met harten versierde kastanjeboom brengt niet alleen verliefden in vervoering. Menigeen staat even stil om er een mooie foto van te maken.

Extra trekking

Tijdens de kerstshopdagen klinkt er in het winkelcentrum uit diverse speakers sfeervolle kerstmuziek en de ondernemers maken het in deze tijd extra gezellig in hun winkel. Ondertussen loopt de December-stempelactie op volle toeren en is besloten om op 11 december een extra trekking te houden. De gouden bus, die op vrijdag 10 en zaterdag 11 dec. tegenover MICO-mode staat, wordt in stijl ‘aangekleed’ en met als motto ‘Veilig en gezellig Kerstshoppen in Gastvrij Wijhe’ hopen de ondernemers de bezoekers van het winkelgebied toch een sfeervolle ervaring te kunnen bieden.

De ondernemers van Gastvrij Wijhe wensen iedereen een fijne decembermaand!


Foto's