heeft u zelf nieuws of tips?

28 februari 2020 | Erik-Jan Berends

Juud&Jul Raalte & Bij SCHULTEN Wijhe komen samen op RTL4

‘Een gaaf project’; zo noemen ondernemers Bascha van Juud&Jul in Raalte en Ellen van Bij SCHULTEN in Wijhe hun deelname aan ‘Passie & Plezier’, een programma van RTL4 dat op zondag 22 maart worden uitgezonden.
De opnames voor het programma ware afgelopen week in hun beide winkels. Juud & Jul Raalte beet het spits af met een cameraploeg in de ochtend, waarna de crew doorreed naar Wijhe om Bij SCHULTEN vast te leggen.

Overtuiging

Het programma ‘Passie & Plezier’ belicht verschillende bedrijven in Nederland die zich kenmerken door ondernemers die hun hart volgen en waar de teams met passie en overtuiging iedere dag weer hun vak uitoefenen. “Met onze fysieke winkels en bevlogen teams willen we mensen inspireren en ontzorgen. We hebben ieder een winkel met een eigen kijk op trend en styling. Bascha als het gaat om wonen & lifestyle en Ellen op het gebied van mode en lifestyle voor mannen & vrouwen”, aldus beide ondernemers.

Doelgericht

In de tijd van vaak overvolle agenda’s is er, naast werken, kids, sporten en sociale contacten, niet altijd veel tijd om rustig te winkelen. Er ontstaat steeds volgens Bascha en Ellen meer de behoefte om te worden ontzorgd. Zelfstandige winkels zoals Juud & Jul en Bij SCHULTEN stellen zelf hun aanbod samen doordat zij, uit ál het aanbod dat er is, doelgericht merken en collecties kiezen. “Hierdoor maken we dus een gerichte voorselectie voor jou als klant met alleen maar te gekke collecties”, aldus Bascha. “Producten die jou als klant helpen je huis of jouzelf nóg mooier te maken. Precies op elkaar afgestemd zodat je het complete plaatje in één keer treft.”

Gratis

“We merken steeds meer dat mensen daar blij van worden”, vult Ellen aan. “Niet meer oneindig zoeken, online bestellen en terugsturen maar gewoon op je gemak, met een heerlijk kopje koffie erbij, één op één gratis worden geholpen en in één keer vinden wat je zoekt. Je voelt in beide winkels dat er met liefde voor de producten wordt gewerkt.”

Aandacht

Het zijn volgens de ondernemers inspirerende plekken waar klanten ogen en oren te kort komen. Ellen: “We hopen dat nóg meer mensen onze winkels weten te vinden en waarderen. Er gaat toch niets boven oprechte aandacht en gezelligheid? Gewoon een momentje prikken in je agenda en de tijd nemen om even naar Raalte of Wijhe te rijden. Bij ons draait het om jou, de sfeer en de inspiratie. Kom binnen en voel je thuis. We hebben een prachtig vak, wat we graag met je delen, vol passie en plezier.”

 


Foto's