heeft u zelf nieuws of tips?

10 september 2021 | Erik-Jan Berends

Jongeren kunnen bij Energize Your Life ervaren waarvan ze energie krijgen

Jongeren van tien tot zestien jaar kunnen zich aanmelden voor Energize Your Life. Op vrijdag 1 oktober worden in ’t Spoc aan de Lange Slagen 29 in Wijhe van 19.00 tot 22.00 uur zes workshops aangeboden waaruit ze er twee kunnen kiezen om aan mee te doen.

De workshops waaruit ze onder meer kunnen kiezen, zijn TikTok dans, een workshop tekst schrijven/rappen met Rapper Donutcare uit Wijhe, een muziekworkshop, een workshops zelfverdediging of de skills om te vloggen. Is dit allemaal wat druk en willen ze ontdekken of mediteren rust en/of energie geeft, kan dat ook. De deelnemers hoeven bij aanmelding nog niet meteen te kiezen. Dat kan op de avond zelf na de algemene opening en uitleg over de inhoud van de workshops. Aanmelden kan tot uiterlijk 24 september door te mailen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu.

Energie

De organisatie van deze avond ligt in handen van Wijz Welzijn en PKN Wijhe en wordt gecoördineerd door YMCA jeugdwerk. Met het thema Energize Your Life voor deze avond zien de deelnemers in waarvan ze energie krijgen. Als ze het even zat zijn, in een sleur zitten, geen energie hebben, wat werkt dan om je weer even op te laden? Hierover gaan ze het niet hebben in gesprekken; deze avond is het gewoon lekker doen.

 


Foto's