heeft u zelf nieuws of tips?

25 augustus 2022 | Erik-Jan Berends

Jongeren in Wijhe en Olst kunnen meedoen aan ‘Energize your life part II’

YMCA jeugdwerk, de PKN kerken in Olst en Wijhe en WijZ Welzijn Olst-Wijhe hebben weer een gratis workshopavond georganiseerd. De workshop is er voor alle jongeren van groep 7 en 8 en klas 1 en 2. Ook dit keer is het thema ‘Energize your life’.

Er worden zes workshops aangeboden waarvan de jongeren er twee kunnen kiezen. De organisatoren zijn momenteel druk bezig met de invulling. Er komen onder meer creatieve, sportieve, culturele, educatieve, muzikale en culinaire workshops, voor iedereen wel iets tofs!

Kiezen

Energize Your Life part II wordt gehouden in het Holstohus aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst. De avond duurt van 18.30 tot 21.30 uur en is voor tieners van groep 7 en 8 van elke basisschool en leerlingen uit de eerste en tweede klas van de middelbare scholen. Je hoeft bij aanmelding nog niet meteen te kiezen; dat kan op de avond zelf na de algemene opening en uitleg over de inhoud van de workshops.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 1 oktober door te mailen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu of stuur een appje naar: 06-580 81 332. Volg voor meer informatie over de workshops jongerenwerkolstwijhe op Instagram, Facebook en TikTok.