heeft u zelf nieuws of tips?

30 november 2023 | Erik-Jan Berends

Jongenskoor Dalfsen presenteert zich vijf keer met Carols for Christmas

Jongenskoor Dalfsen presenteert zich dit jaar op maar liefst vijf plaatsen met Christmas Carols: in Vilsteren, Raalte, Hengelo, Zwolle en Dalfsen.

De maand december is traditioneel de maand van de Christmas Carols. Het horen van deze wereldberoemde Engelse kerstliederen van een echt jongenskoor op prachtige sfeervolle locaties is een belevenis voor velen.

Basiliek
De eerste uitvoering is op zondagmiddag 10 december om 15.00 uur in de pittoreske Sint Willibrorduskerk in Vilsteren, een plek waar het koor de laatste jaren vaker komt. Het weekend erop trekken de jongens er tweemaal op uit. Op zaterdag 16 december zingt het koor een Festival of Lessons and Carols om 19.00 uur in de Kristalkerk in Hengelo en op zondag 17 december om 16.00 uur brengt het koor Christmas Carols ten gehore in de majestueuze Basiliek van Raalte.

Kaarten
In het weekend voor Kerst voeren de Dalfser jongens en mannen tweemaal een Festival of Lessons and Carols uit. Op vrijdag 22 december om 20.00 uur in de sfeervolle Dominicanenkerk in Zwolle en op zaterdag 23 december om 19.30 uur in de Grote Kerk in Dalfsen. Het koor staat onder leiding van Erik Korterink en Adriaan Koops is de organist. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website www.jongenskoordalfsen.nl.