heeft u zelf nieuws of tips?

15 februari 2021 | Erik-Jan Berends

Inwoners Wijhe kunnen voorkeur aangeven voor natuurspeelplek in park Woeste Wijhe

Tussen de wijken Krijtenberg en Noorder Koeslag in Wijhe legt de gemeente Olst-Wijhe het park Woeste Wijhe aan. Het moet een plek worden waar kinderen spelen, ouders elkaar ontmoeten, jeugd komt chillen en waar kan worden gesport. Inwoners nu laten weten welke ontwerpschets voor de natuurspeelplek hun voorkeur heeft.

Park Woeste Wijhe moet volgens de gemeente Olst-Wijhe een plek worden voor jong en oud, waar iedereen op zijn/haar manier kan genieten Inwoners van de gemeente hebben eind vorig jaar gestemd op het parkontwerp ‘Wijhe beweegt’. In dit park komt ook een natuurspeelplek. Hiervoor heeft de gemeente Olst-Wijhe weer drie ontwerpschetsen gemaakt aan de hand van ideeën en wensen die door inwoners zijn aangedragen. Ook kunnen zij nog een tip of opmerkingen meegeven. Dit kan tot en met 7 maart op www.olst-wijhe.nl/woestewijhe.

Zomer

Op maandag 8 maart heeft de gemeente Olst-Wijhe in beeld welk van de drie ontwerpschetsen van de natuurspeelplek de voorkeur heeft. Deze wordt in het ontwerp van het park Woeste Wijhe, ‘Wijhe beweegt’ opgenomen, zodat er één definitief ontwerp ontstaat waarmee de gemeente aan de slag gaat. Het streven is om het park Woeste Wijhe met de natuurspeelplek nog voor de zomer op te leveren, zodat iedereen hier in de zomer naar hartenlust gebruik van kan maken.

Voorkeur

Wie wil weten welke ontwerpschets voor de natuurspeelplek de grootste voorkeur heeft en wie het definitieve ontwerp voor park Woeste Wijhe wil zien, volgt de gemeente Olst-Wijhe op Facebook: www.facebook.com/gemeenteolstwijhe.

E-mail

Dit keer vraagt de gemeente Olst-Wijhe bij het geven van ieders mening om het e-mailadres. Zo kan de gemeente meningen die met eenzelfde e-mailadres worden ingestuurd eruit filteren om geen vertroebeld beeld te krijgen, zoals bij het stemmen voor het park Woeste Wijhe wel gebeurde. De gemeente Olst-Wijhe belooft het e-mailadres niet te gebruiken voor andere doeleinden.