heeft u zelf nieuws of tips?

25 juni 2019 | Erik-Jan Berends

Inschrijving voor rommelmarkt Diekdagen is geopend

Hoewel er het nodige verandert bij de Wiejese Diekdaegen 2019, blijven er natuurlijk ook de oude en vertrouwde onderdelen. Eén daarvan is de Rommelmarkt XXL, dit jaar gehouden op zaterdag 7 september.

De inschrijving is geopend en wie snel reageert, kan voordelig van zijn spullen af komen. De Rommelmarkt XXL is van 08.00 tot 15.30 uur en verbindt de Wijhese Molen met de kermis op het Van Dedemplein en de activiteiten in Park Wijhezicht. Wie hard toe is aan een zolder- of garageopruiming, kan zich nu dus aanmelden voor een marktplaats en een ander blijmaken met overtollige spullen.

Vroege inschrijvers zijn overigens veel goedkoper uit. Wie zichzelf heeft aangemeld én voor 1 juli 2019 heeft betaald, profiteert van lagere tarieven. Alle informatie is te vinden op de website van de Wiejese Diekdaegen:www.diekdaegen.nl, onder het kopje Inschrijven. Daar is rechtstreeks aanmelden mogelijk, maar het kan ook via het downloaden van een inschrijfformulier. “Schrijf je snel in, profiteer van een leuke korting en vergeet niet: vol is vol”, aldus de organisatie.

 

 

 

 


Foto's