heeft u zelf nieuws of tips?

17 juli 2019 | Erik-Jan Berends

Inschrijven voor de rommelmarkt XXL kan nog

De Wiejese Diekdaegen komen snel dichterbij. Op zaterdag 7 september vult de Rommelmarkt XXL de Langstraat tussen 8.00 en 15.30, een vertrouwd beeld. Inschrijven kan nog, tot 12 augustus profiteren deelnemers van een leuke korting op hun marktplaats.

Hard toe aan een zolder- of garageopruiming? Zoek de spullen bij elkaar en verkoop ze op 7 september. De gezellige rommelmarkt verbindt de Wijhese Molen met de kermis op het Van Dedemplein en de activiteiten in Park Wijhezicht. De markt biedt ruimte aan 150 marktplaatsen, wordt muzikaal opgeluisterd door onder andere Mister Dixieland en Wijhes eigen Iesselbloazers en tussen het snuffelen door zijn er voldoende terrassen om op uit te rusten. Kortom: op 7 september is de Langstraat in Wijhe de gezelligste en drukste plek in de regio.

Inschrijven kan tot 12 augustus 2019 om nog te profiteren van een gunstig tarief. Alle informatie staat op de website van de Wiejese Diekdaegen, diekdaegen.nl, onder het kopje Inschrijven. Belangstellenden kunnen zich daar rechtstreeks aanmelden of een inschrijfformulier downloaden. Om te profiteren van een leuke korting is snel inschrijven gewenst: vol is vol!