heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
4 november 2020 | Erik-Jan Berends

Herfstshoppen in Wijhe gaat komend weekend in stijl en volgens de regels

Een aantal mode & lifestyle ondernemers uit Gastvrij Wijhe trakteren hun klanten op vrijdag 6 en zaterdag 7 november op een leuke attentie bij hun aankopen.

“In deze bijzondere tijden, kan iedereen wel een extra vleugje gezelligheid gebruiken”, zo is de gedachte. De ondernemers trakteren op iets lekkers bij de koffie om thuis in huiselijke kring te delen. Het winkelgebied van Gastvrij Wijhe is compact en goed te overzien. Parkeren is gratis en dicht bij de winkels. “Fijn in tijden waarin je graag veilig en gericht je boodschappen doet”, aldus de ondernemers. Voor hun winkels hebben ze zelf alle mogelijke veiligheidsmaatregelen genomen. Zo zijn de zaken ruim van opzet, zitten de paskamers die worden gebruikt ver uit elkaar en zijn de medewerkers gedreven in het bieden van inspiratie en stijladvies op gepaste afstand.

De deelnemende ondernemers Stevens Optiek, HEMA, Mico Bodywear & LEF Underwear, Elferink Mode en Bij SCHULTEN helpen hun klanten graag en veilig met het maken van de juiste keuze.