heeft u zelf nieuws of tips?

Foto('s): Jan Amse
9 oktober 2019 | Erik-Jan Berends

Herfst! Weer dé tijd om lekker te shoppen in Wijhe

De Mode- & Lifestyle ondernemers in Gastvrij Wijhe zijn op en top ‘herfst-proof’. Ze hebben voor vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober weer een gezellig weekend ‘herfstshoppen’ in hun winkels en kapsalon georganiseerd.

De bladeren verkleuren, de dagen worden korter én de mooiste herfstcollecties hangen en liggen in de winkels. Het is volgens de winkeliers weer een prima tijd om je outfit bij te werken of je een nieuwe ‘look’ aan te meten. Zij maken het deze dagen extra gezellig en hebben lekkere attenties voor hun klanten ingepakt (én alvast even zelf getest).

Waar een klein dorp groot in kan zijn: een gevarieerd aanbod ‘Mode én Lifestyle’. Winkels die elkaar versterken en zich graag gezamenlijk aan hun klandizie willen voorstellen. “Het is dé charme van ons mooie dorp”, melden ze. “Stap de verschillende winkels binnen, kijk lekker rond, struin, pas en probeer. Tijdens het herfstshoppen ontvang je bij je aankopen een lekkere herfstattentie voor thuis. Zo kun je, onder het genot van een kopje koffie of thee, nog even lekker nagenieten van je aankopen.”

De deelnemende ondernemers zijn:

Elferink Mode

Ellen Haarmode & Huidverzorging

HEMA

Ischa

Mico Bodywear & Lef Underwear

Per Voi

Bij SCHULTEN

Stevens Optiek

Vloedgraven Bloemen & Wonen

 

 


Foto's