heeft u zelf nieuws of tips?

18 mei 2021 | Erik-Jan Berends

Groeiende tennisvereniging ATC Wijhe biedt Zomer Challenge 2021

Dat tennissen momenteel een populaire sport is merken ze ook bij ATC Wijhe. “We hebben afgelopen jaar veel nieuwe leden mogen verwelkomen”, aldus voorzitter Jetze de Witte. Na het succes van vorig jaar biedt de tennisvereniging ook nu weer de Zomer Challenge aan voor mensen die willen kennismaken met tennis.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in de maanden juni, juli, augustus en september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Bovendien krijgen deze leden ook nog eens vijf tennislessen van gecertificeerde trainers. Deelnemers kunnen zich individueel of met teamgenoten inschrijven voor 49 euro per persoon. Mail voor meer informatie of aanmelden naar actie@atcwijhe.nl, bel 06-159 60 273 (ledenadministratie) of kijk op de website www.atcwijhe.nl. Jetze: “Deze actie is niet alleen voor voetballers, handballers of andere teamspelers die een aantal maanden willen tennissen maar ook voor anderen die met de tennissport en onze club willen kennismaken.”

Lessen

“We stimuleren nieuwe leden om meteen ook een aantal lessen te nemen zodat ze niet alleen al snel een aardige bal kunnen slaan maar ook direct in contact komen met andere leden waarmee ze verder kunnen spelen”, vertelt Jetze. “Veel beginners zijn zo enthousiast over de lessen die onze professionele trainers geven dat ze daarna bij hen blijven trainen en zo snel hun niveau verder verbeteren. Bovendien hebben we een heel gezellige club met betrokken leden.”

Inschrijven kan tot 6 juni. Let op: er is dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Foto's