heeft u zelf nieuws of tips?

28 december 2020 | Erik-Jan Berends

Goed Veur Mekare vraagt medewerking aan enquête

Binnen Goed Veur Mekare is sinds kort een werkgroep begonnen met als onderwerp het verduurzamen van woningen in Olst-Wijhe. Om deze behoefte te peilen, heeft de coöperatie een enquête opgesteld.

Om te beginnen wil de coöperatie achterhalen hoe ze inwoners het beste bij verduurzaming kunnen ondersteunen. In hoeverre zijn inwoners met deze thema’s bezig en hoe kan Goed Veur Mekare helpen om huis(houden)s te verduurzamen.

Enquête

“Laat ons weten wat Goed Veur Mekare voor u kan betekenen”, vraagt de coöperatie uitnodigend. Ze vraagt de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe uit om de enquête via www.goedveurmekare.nl in te vullen, ongeacht of men in een huurwoning dan wel in een eigen woning woont.

Thema’s

“Nederland, en dus ook Olst-Wijhe, moet hard aan de slag met een omvangrijke energietransitie”, aldus Goed Veur Mekare. “Naast een opgave voor het opwekken van duurzame energie zoals zon en wind, zullen binnen tien à twintig jaar onze huizen een belangrijke bijdrage moeten gaan leveren. Ieder huishouden krijgt te maken met thema’s als besparen, isoleren, zonnepanelen en warmtepompen. Daarbij willen wij helpen.”